Sider

Translate

mandag 29. juli 2013

Codex-serien.

Ny bok i Codex-serien! Det er forskjellige forfattere som skriver disse bøkene men nesten ALLE er gode bøker ! Liker du spennende historier om arkeologi, mystiske gjenstander som  alltid leder hovedpersonene ut i verden på leting etter en mystisk skatt, tempelriddere, skatter, slott, urgamle sivisilasjoner, bloddryppende ritualer, gullskatter, frimurere.....ja du skjønner ?? Litt Dan Brown og litt Tom Egeland i en herlig blanding :)
Anbefaler Codex-bøkene på det varmeste !
Dette handler Babylonritualet om:
Journalisten Adam Blackwood jakter på århundrets historie: En verdensberømt skotsk tempelridder-historiker har begått selvmord og etterlatt seg gåtefulle opplysninger om en hemmelig gjenstand skjult i det kjente Rosslyn-kapellet utenfor Edinburgh, som skal ha en forbindelse til tempelridderplasser over hele Europa, Nord-Afrika og Sør-Amerika.
Samtidig, i Peru, avdekker antropologen Jess Silverton en av oldtidens mest umenneskelige sivilisasjoner, moche-folket, som kan vise seg å ha lagt grunnlaget for både jødedommen og buddhismen. Men er de bloddryppende ritualene fra den urgamle sivilisasjonen virkelig gjemt og glemt?
I England rystes London av en selvmordsbølge. Unge, rike, vellykkede mennesker blir funnet døde i en pøl av blod – med et smil om munnen.
Både Adam og Jess er i livsfare når det viser seg at selvmordene, tempelridderne og moche-ritualene skjuler en gruoppvekkende hemmelighet – en hemmelighet som dreper.
Veldig bra !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar