Sider

Translate

mandag 21. oktober 2013

Underlandkrøniken bok 2

Jeg liker fantasy...sånn er det bare :) Og denne serien av forfatteren som har skrevet Dødslekene er bare helt rå!! Dette ble skrevet før Dødslekene, og jeg kan ikke skjønne hvorfor de ikke har laget film av disse bøkene ?? For etter min mening er dette like bra som Dødslekene..:)

Jeg har skrevet om den første boka, og det kan du lese her: http://zeldajenta.blogspot.no/2013/06/ny-bra-fantasyserie.html

Gregor har aldri tenk seg tilbake til Underlandet igjen, det marerittet han opplevde der vil han ikke oppleve igjen. Men så viser det seg at han er med i en profeti som handler om den kjempestore hvite rotta Bane. Og underjordingene vet at for å få Gregor ned i underverden igjen så må de kidnappe hans lillesøster Boots. Og Gregor må bare følge etter når Boots forsvinner ned i underverden igjen.
Denrmed må Gregor ut på en ny ekspedisjon som bla annet gjør at han må møte jøttetende insekter, kjempblekksprut og slanger fra dinosaurtiden....for ikke å snakke om Bane, den hvite kjemperotta som vil drepe både Boots og Gregor. Og Gregor vet at om han ikke klarer å oppfylle profetiene er det ute med hele underlandet.

Utrolig spennende, lettlest og veldig godt skrevet. Det er ei god historie som både barn, ungdom og voksne kan kose seg med :) Har du ikke lest fantasy før kan du prøve denne serien !!

  • Forlag: Gyldendal
  • Utgivelse: Ute nå
  • Sjanger: Fantasy/ungdom
  • Oversetter: Jørn Roeim...som har gjort en god jobb ! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar