Sider

Translate

torsdag 4. april 2013

Kald som døden, av Louise Penny

Kald som døden er bok nr 2 i en serie om førstebetjent Armand Gamache. Jeg har ikke lest den første, men det gjorde ingenting for leseopplevelsen.
Førstebetjent Gamache bor i den lille, koselige landsbyen Three Pines. Atmosfæren er rolig og god, bortsett fra et mord i ny og ne ;)
CC de Poitiers ligger drept, midt på isen, midt under en curlingkamp, midt i en folkemengde. Likevel er det ingen vitner og ingen ledertråder! Når førstebetjent Gamache begynner å etterforske drapet finner han ut at den drepte kvinnen ikke var særlig godt likt i landsbyen. Hun trampet på de fleste, hadde mange uvenner og rakket ned på alt og alle.Det er ikke vanskelig å skjønne at denne damen var dårlig likt men hvem hatet henne nok til å drepe henne???

Denne boka har fått meget dårlig kritikk fra anmelderen i VG, makkverk ble den kalt ! Merkelig da at denne forfatteren og denne serien har vunnet masse priser i andre land, spesielt i engelsktalende land? Nei, dette er ikke noe makkverk, det er god, koselig sitte-under-ullpledd-med-en-kopp-te krim :) Ok, jeg har lest mer spennende, blodryppende og skrekkelig bra krim. Men denne er ikke skrekkelig, den er spennende på en rolig måte, underholdende og god :) Skal absolutt lese neste bok i serien, anbefales for en rolig kveld under pleddet !

  • Forlag: Silke forlag
  • Ute nå
  • Sjanger: Krim

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar