Sider

Translate

torsdag 13. mars 2014

Den siste lærling nr 6.

Så er endelig bok 6 i serien "Den siste lærling" ute :D Den heter Vokterens offer,med god grunn !
"Den siste lærling" er en ungdomserie, som godt kan leses av oss voksen ungdom ;)
Den handler om gutten Tom Ward, som er en syvende sønn av en syvende sønn. Og som alle vet får de spesielle evner. Tom kan se skapninger som vanlige folk ikke kan se, og han hjelper den mektige Vokteren med å ta seg av alle farlige hekser og andre onde skapninger som truer Grevskapet der de bor.I bok 6 spiller Toms mor en større rolle. Hun har også mektige krefter, kanskje enda mektigere enn Tom tror?

En ny og ond æra nærmer seg. Den mest ondskapsfulle av alle mektige  greske guder prøver å slå seg sammen med Djevelen, og Tom og hans mor må alliere seg med onde og mektige hjelpere for å hindre at dette skal skje. Men Tom er opplært av Vokteren at hekser og onde skapninger er farlige og vil bringe mørket inn i hans hjerte. Kan Tom ta sjansen på å alliere seg  med de, og vil de holde ord og hjelpe til? Ferden går over havet til Grekenland der det store slaget skal stå. Tom oppdager fort at moren bærer på dystre hemmeligheter, men hva? Og hva må Tom ofre i kampen mot det ondeste og Djevelen selv?

Denne serien blir bare mer og mer spennende. Det er utrolig underholdende å lese, masse action, overraskende vendinger og det gode mot det onde :) Dette er serien for unge som TROR de ikke liker å lese. Det er lettlest, godt flytende språk og utrolig fengende. Vil anbefale denne serien på det varmeste for alle som liker spenning og fantasy, uansett alder og kjønn. Har du ungdom i hus som ikke vil les bør du prøve denne serien, vedder på at leselysten kommer :)

  • Forlag: Aschehoug
  • Utgivelse: 14 februar 2014
  • Sjanger: Fantasy/spenning
  • Oversetter:Morten Hansen   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar