Sider

Translate

fredag 12. desember 2014

Skjult Død av J.D Robb

J.D Robb er et pseudonym for Nora Roberts. Hun har skrevet hundrevis av romaner. Men Robb serien hennes er den beste av de alle! Dette er en fartsfylt og spennende serie fra litt frem i tiden, der roboter tar seg av oppvasken og skytevåpen er avleggs. Men enda må politiet bruke gamle metoder for å oppklare drap !  Vi møter her førstebetjent Eve Dallas,med sin brokete fortid er hun en eksemplarisk politi med litt uvanlige metoder. Gift med millionæren Roark, som også har en brokete fortid. Sammen gjør de hverandre sterke !

I Skjult Død har Roark kjøpt en gammel bygård som han vil pusse opp. Men riving av vegger har knapt kommet igang før to skjeletter faller ut av veggen. Levningene er pakket i plast og har ligget innemurt i veggen.Når Eve og hennes team begynner å undersøke saken finner de flere levninger. Eve må grave i en dyster fortid, noe som bringer frem vonde minner fra hennes egen fortid. Hun blir fast bestemt på å finne ut hva som som foregikk i dette huset som skulle gi unge jenter et trygt og godt hjem !

Det er over 50 bøker i denne serien, og alle heter noe med DØD. De er utrolig gode, spennende, ganske rå til tider og fylt av kjærlighet, mareritt, vonde opplevelser og ikke minst følelser. Iblandet massevis av herlig humor !  Det er så gode  og intense historier, man må bare lese et kapittel til !
Jeg går alltid innom kiosker og dagligvarer når jeg vet det nærmer seg en ny bok i Robb serien.
Passer både damer og menn,og det er det ikke alle krimbøker som gjør.
Anbefales av hele mitt krim elskende hjerte :)


  • Forlag: Schibstedt forlag
  • Utgivelse :Oktober 2014
  • Sjanger:Krim/serie
  • Oversetter: Ann-Magritt Sævold

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar