Sider

Translate

torsdag 8. oktober 2015

Bok 8 i "Den siste lærling" serien :)


Advarsel:bør ikke leses etter mørkets frembrudd! Dette står det på baksiden av alle bøkene i serien :) Jeg smilte litt av det første gangen jeg så det, MEN må si at ettersom serien går fremover blir det stadig mer skummelt ! Joseph Delaneys bøker har sine røtter fra Lancashires folkesagn og mytologi.Sammen med ypperlig grøsserskrivekunst blir bøkene hans veldig bra . De er solgt til 25 land og DET sier litt.

Tom og Alice må flykte til Irland sammen med Vokteren for å komme unna krigen som herjer  i Grevskapet. De har Blodkrukken med seg, den som beskytter dem mot Den Onde.Men når blodkrukken skades stiger faren for de to. Tom kommer over et nytt våpen, et sverd med helt spesielle egenskaper. Men den eneste som kan lære han å bruke det er hans fiende!

Dette er altså bok nr 8 i serien, og den holder stand! Ofte når det er mange bøker i en serie er det alltid noen av de  bøkene som er dårligere, eller mindre spennende enn de andre. Det gjelder ikke for denne serien ! Utrolig hvor denne forfatteren klarer å holde spenningen oppe, og legge til fiender og farer du ikke så komme! Og det begynner virkelig å bli skumle saker :) Dette er en topp serie for unge som liker grøss og spenning. Og den er også for de som kanskje ikke er så glad i å lese..( hæ...går det an??) Alle over 12 år burde lese disse ypperlige fantasy bøkene!
Anbefales fra meg iallefall :)


  • Forlag: Aschehoug Forlag
  • Utgivelse: 15 september 2015
  • Sjanger: Ungdom/fantasy
  • Oversetter: Morten Hansen ( god jobb, språket er flytende og godt å lese !)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar