Sider

Translate

søndag 3. november 2013

Gangster-bestemor :)

David Walliams er en britisk skuespiller og komiker, kanskje best kjent fra serien Little Britain. Men han har også skrevet noen hysterisk morsomme barnebøker, bla Gangsterbestemor!

Ben hater å være hos bestemor. Hun er gammel, tunghørt, lukter kål og promper når hun går. Og hun vil bare spill Scrabble. Alt hun lager smaker kål og lukter kål. Bestemor er dørgende kjedelig ! Men en kveld Ben er hos bestemor oppdager han at hun lever et dobbeltliv!! Hun er faktisk en av landets mest fryktede smykketyver...og nå drømmer hun om å stjele kronjuvelene. Og fra den kvelden er ikke bestemor kjedelig i det hele tatt....for nå skal Ben hjelpe Gangsterbestemor med verdens største kupp!!

Jeg leste denne boka i løpet av 3 lunsjer på jobb, den er altså veldig lettlest...og hysterisk morsom :D Dette er britisk humor som egner seg veldig godt her i Norge :) Jeg lo høyt flere ganger for meg selv der jeg satt, og DET er et godt tegn;)  Dette er humor som slår an både for  barna og for oss voksne. Det er så utrolig mange morsomme kommentarer, beskrivelser og uttrykk som gjør den så himmla artig !!Samtidig er det litt alvor i den, som gjør den utrolig rørende og fin.Rørende og hysterisk morsom....det er en god forfatter som klarer å kombinere de to egenskapene ! Veldig, veldig bra :)
Passer for barn fra 8 år og opp til 110 år :)


  • Forlag : Aschehoug
  • Utgivelse: Ute nå
  • Sjanger: Barnebok
  • Oversetter: Sverre Knudsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar